Leo’s Lekland

 

 

Leo’s Lekland

Leo’s Lekland på Storheden i Luleå är en mötesplats för familjer. Här kan föräldrar träffas, umgås och äta gott medan barnen leker, hoppar, busar och har jättekul!

Barn har en naturlig lust till lek och mår bra av att röra på sig. Det har vi tagit fasta på, här kan de träffa kompisar, utveckla motoriken, skratta och bara trivas.

Inte bara barnen ska ha det bra hos oss, självklart har vi tänkt på föräldrarna också. I vår mysiga föräldralounge finns tv, internet och ett brett utbud av tidningar. Vi har även trådlös bredbandsanslutning för dig som vill ta med din bärbara dator.

I vårt högklassiga café kan ni äta gott, fika eller njuta av en god latte. Här finns något för alla smaker. För alla barn har Leo en egen barnmeny och för riktigt små magar finns barnmat.

Hos oss möts du alltid av engagerad och hjälpsam personal. Vår målsättning är att varje besökare ska vara en nöjd besökare!Adressuppgifter

Leo’s Lekland


Handelsvägen 19
973 45 Luleå

Tel:
Hemsida:

Vi finns även i Umeå, Kalmar, Växjö och Skellefteå!


Öppettider

Måndag - Fredag:  
Lördag - Söndag: 
  Mer info

 

På Leo´s Lekland är aktiviteterna är många och roliga. Här hittar alla hittar sin egen favorit.

Vår stora lekställning är en riktig utmaning. 400 kvadratmeter i tre våningar med hängbroar, bollhav, tunnlar och rutschkanor av olika slag. Här får barnen utlopp för sin leklust och kreativitet samtidigt som de tränar kondition, koordination och balans. Den modige vågar sig på en tur nedför vår Mega-slide, det är en hisnande upplevelse!

För de yngre barnen finns en lite mindre klätterställning med inbyggd hoppborg och intill den finns vårt miniland för de allra minsta. Här är lekaktiviteterna mjuka och passar bra för de små som kryper eller går på lite ostadiga ben.

Gillar du att idrott? Kanske blir då vår mini-sportsarena din favorit. I den kan du spela innebandy och fotboll med dina kompisar eller kanske utmana Mamma eller Pappa i en basketmatch.

Andra roliga aktiviteter på Leo´s Lekland är air-hockey, trampbilar, kiddyrides och trampoliner.

Här trivs alla som gillar att röra på sig!

Välkommen att ha kul hos oss på Leo´s Lekland.


Kalas

Boka in födelsedagskalaset på Leo´s Lekland.

I priset ingår:
Eget kalasrum
Marängsviss/tårta och saft
Godispåse
Fri lek i leklandet

Vi kan också skräddarsy kalas och meny efter önskemål.

Kalasrummen är inredda i olika teman.
Pirat, Prinsess, Disco & Leos djungelrum.

 


Vi anordnar också företagsarrangemang, privata tillställningar och fester efter önskemål.
Roligt:

Betyg: 4.2/5 (155 röster har registrerats)

Rekommendera Leo's Lekland?

Betyg: 4.2/5 (128 röster har registrerats)


Bokmärk denna sida!
Jag vill hitta: 
Ange företag, bransch, produkt, tjänst eller sökord.